Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1984 και μένω στον Αϊ Γιάννη της Αγ. Παρασκευής από το 1990. Είμαι εικαστικός, πτυχιούχος της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας με κατεύθυνση τη Ζωγραφική, τη Φωτογραφία και τις Γραφικές Τέχνες. Εξειδικεύτηκα σε θέματα Web-Design στο Αmerican College of Greece, στην ανάλυση έργων τέχνης στο University of Oxford και το 2010 πέρασα πρώτος στη Σχολή Oπτικής Επικοινωνίας και Γραφιστικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Αυτό το διάστημα παρακολουθώ πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διαφήμιση και το Μάρκετινγκ στο Deree.

Ασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με τις γραφικές τέχνες, τη δημιουργία ιστοσελίδων και άλλες εικαστικές εφαρμογές, ενώ κατά καιρούς διδάσκω σε παιδιά και ενήλικες ζωγραφική. Έχω συντονίσει ομάδες μαθητών για την εικαστική δημιουργία στα σχολεία, μεταξύ των οποίων και το 1ο Δημοτικό της πόλης μας.

Παράλληλα, μαζί με άλλους νέους και δημιουργικούς ανθρώπους, έχω δημιουργήσει και διαχειρίζομαι κάποιες από τις πιο δημοφιλείς ενημερωτικές τοπικές ιστοσελίδες όπως το myagiaparaskevi.gr, myxolargos.gr, myxalandri.gr, myilioupolis.gr κ.α.

Με τα κοινά ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου και της Συγκλήτου της Α.Σ.Κ.Τ. Με την τοπική αυτοδιοίκηση ασχολήθηκα πρώτη φορά στις εκλογές του 2010, ως υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής με τον Γ. Σγουρό. Το 2014 επέστρεψα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη μου, έχοντας ήδη καταλάβει ότι έχει έρθει η ώρα για τη δημιουργία ενός νέου φορέα παραγωγής πολιτικής δράσης στην Αγία Παρασκευή, γι΄ αυτό και πρωτοστάτησα στην ίδρυση του «Αλλάζουμε».

Από το 2012 έως το 2014 ήμουν μέλος της Σχολικής Επιτροπής Β’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ενώ από το 2015 έως σήμερα μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγ. Παρασκευής – Μουσείου Αλέκου Κοντόπουλου.

ΕκτύπωσηΗλεκτρονικό ταχυδρομείο

Full Review William Hill www.wbetting.co.uk